Visszatért a tárkányi ateista bűnöző: most baltával ment neki Jézusnak

bűnügy
2015 május 30., 06:05
comments 82

A huszonkét éves G.M. nem ismeretlen a tárkányi rendőrök előtt. Legutóbb május közepén egy polgárőr vette észre, hogy a fiatalember egy fa kereszttel a vállán sétál a falu főutcáján. G.M. akkor azt állította, hogy Isten parancsára ment a templomhoz, feszítette fel annak rácsát és lopta el a keresztet. Akkor lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben.

 

G.M.-ben megint eltörhetett valami: péntek éjjel Tárkány-Felsődinnye pusztán baltával esett Jézus szobornak, ami összetört. A rendőrök megint bevitték, a férfi beismerte bűnösségét, viszont most egy darabig biztos nem jut kegytárgyak közelébe: a Komáromi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.