Ilyen nálunk mikor lesz? Egy szál pisztolytáskában kampányol a dán politikus

külföld
2015 június 01., 08:29

Egy cowboykalap és egy pisztolytáska takarja csak az ötvenkét éves dán politikust a plakátjain. A független jelölt, Erik Wagner túllépne az helyi politikán, ezért elindul az országos választásokon, amihez kell a népszerűség: levetkőzött.

John-Erik-Wagner

 

Wagnernek csak a híre lett nagy, a népszerűsége nem, pedig elég komoly az egyetlen választási ígérete: megszüntetné a munkaügyi központokat, átalakítaná a választási rendszert, de az egész országot is, mert az szeretné elérni, hogy Dániában hat hónapot dolgozzanak, hat hónapot pihenjenek az emberek. (theindependent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.