Lázár János ma Brüsszelben gyurcsányozik

POLITIKA
2015 június 02., 06:51
comments 78

Brüsszelbe utazott kedden Lázár János, hogy találkozzon Walter Deffaa-val, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős főigazgatójával. Sok már mellett a Miniszterelnökséget vezető miniszter az aszfaltügyről és az Altus Zrt. európai bizottsági megbízásáról is tárgyal.

lazar_janos_3_miniszter

Lázár arra a kérdésre is várja az Európai Bizottság válaszát, hogy

"Brüsszel milyen alapon avatkozik be a hazai pártfinanszírozás kérdésébe, hiszen az Altus megbízása egy áttéten keresztül megteremti a DK finanszírozásának alapját.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.