Megsavanyodott tejet ivott a forint

gazdaság
2015 június 02., 11:59
comments 86

310 forint környékén bóklászik az euró, miután a Nemzeti Bank illetékesei forradalmi bejelentést tettek arról, hogyan forgatják fel gyökeresen a magyar pénzpolitikát. A forint vécére rohanása a fontárfolyamon is látszik, bár a dollárral szemben kevésbé. Ez itt az euró/forint, itt leginkább kivehető:

forint

 

Az egyébként is betegeskedéseiről híres magyar valutának idén február óta nem volt ilyen hasmenése. Most imádkozhatunk, hogy nehogy valamilyen szövődmény miatt még nagyobb baj legyen a forint emésztésében. A 2010-11-es para is hasmenéssel kezdődött, aztán akkora ételmérgezés kerekedett belőle, hogy ihaj. Akkor Kósa Lajos is etette a görög salátát szerencsétlen pénzzel, most Matolcsyék adtak neki savanyú tejet.

Forint! Ne fogadj el kaját idegenektől!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.