300 millió forint közpénzből gyűlölködik a kormány

politika
2015 június 03., 16:42
comments 369

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját.

- így hangzik a magyar kormány eddigi mondatainak egyik leggusztustalanabbika. Kedden derült ki, hogy a bevándorlásról szóló (hivatalosan a bevándorlásról és a terrorizmusról szóló, de ez a cím is akkora féregség, hogy arra csak pislogni lehet) nemzeti konzultációt komoly gyűlöletkampánnyal támogatja meg a kormány, és ez a mondat is óriásplakátokon kerül majd a magyar utcákra, ahol magyar emberek járnak magyar munkába.

Most az is kiderült, hogy erre az egészre 300 millió forint közpénzt költünk.

Az utolsó fillérig megéri!

Közben továbbra is várjuk az olvasóink plakátterveit (itt a generátor). Mi 300 millió forintot sajnos nem tudunk adni a tervekért, de a legjobb pályamunkákat közhírré tesszük majd, simán megláthatja valamilyen kormánypárti fejes, és már mennek is az olvasó zsebébe a milliók!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.