Iskolaigazgató lenne egy fideszes képviselő Kiskunhalason, de az iskolában ezt nem akarják

2015 június 4., csütörtök 11:14
124

Tavaly ősszel választották önkormányzati képviselővé Kiskunhalason a Fidesz színeiben induló Laskovicsné Terzics Editet. Iskolában tanít, emellett "Egyéni vállalkozóként társasházkezelői képesítését kamatoztatja több halasi társasházban".

fideszesigazgato

Azt már tavaly jelezte a tantestület előtt, hogy felkérték a Kertvárosi Általános Iskola igazgatói posztjának a megpályázására, ahogy ő mondta, a város érdekében - írja a halasinfo. Az eddigi igazgató nem indult, Laskovicsné Terzics Edit pedig a jelek szerint nem akarta cserben hagyni a várost, beadta a pályázatát.

A benyújtott munka annyira nem lehetett meggyőző, mert annak ellenére, hogy ő volt az egyedüli jelölt, a vezetői programját a tantestület többsége nem támogatta. De nemcsak a tantestület bizalmát nem kapta meg, az iskola összes alkalmazottjának többségét sem állította maga mögé.

Forrás: Kertvárosi Iskola honlapja

A fideszes többségű önkormányzat ezek után nem vette figyelembe az iskolában dolgozók többségi véleményét, és támogatja képviselőtársuk igazgatói kinevezését.

A végleges döntést a Klik hozza meg. (via hvg.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt