Gengszterbreaking: Carlo Biznisz Escobart kiengedték a kóterből!

2015 június 5., péntek 10:52
83

Decemberben mi is megírtuk, hogy készenlétisek fogták el Ökrös Károlyt, a legnagyobb magyar gengszterrappert, Carlo Biznisz Escobar szerepelt a Rapháború című filmünkben (mint Mr. Busta testőre, amikor a Wanted nekiment volna a Westendben).

Ökrös Károlyt és társai a gyanú szerint bordélyházat üzemeltettek Ausztriában, így üzletszerű kerítés, kitartottság és gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével nyomoztak ellene. Négy nagyértékű autót, 10 millió forintnyi órát és ékszereket meg 7 millió forint készpénzt találtak nála, majd előzetesbe helyezték. Dopeman akkor arra célzott, hogy tudja, ki nyomta fel Carlót, Mr. Busta barátjából vált az ellenségévé (ez amúgy a gyakorikerdesek.hu-n is téma volt!).

Azóta eltelt 7 hónap, és a művész most a Facebookon üdvözölt mindnekit, új zenéket ígérve, és az ártatlanságát bizonygatva:

„Fél év után ismét köztetek, aki szeretett és hitt bennem azoknak köszönöm a kitartást, akik meg úgy gondolták, hogy az ellenem felhozott koholt vádak igazak illetve a médiában leközölt hírek valósággal bírtak, azoknak üzenem, hogy ha fikarcnyi is igaz abból amit a média leközölt, nem engedtek ki 6 hónap után a börtönből. Felesleges találgatásokba, kérdésekbe nem fogok belemenni. Elég volt a megfejtetlen dolgokból. Nem sokára jönnek ki tőlem új zenék, klipek. Pörögjön az Escobar Biznisz!”

Előtte

escobar

Utána

A börtönben nincs szolizás (Fotó: Escobar Biznisz / Facebook)

Embert ilyen egyhangúlag még nem ünnepeltek, mint őt a kommentelői:

Escobar tisztelői a művész szabadulása után (részlet)

Pedig Ökrös indult a választásokon is, önkormányzati képviselő szeretett volna lenni a Püspökladány 1-esben, de végül a sajátjával együtt összesen 4 szavazatot kapott. (Pedig a kampányfinisben még egy verdás klipet is bedobott, és az az Index is megfuttatta, ő meg arról beszélt:

„Nekem hitelem van ezen a környéken, nincs szükségem párttámogatásra. Tudják rólam a helyiek, hogy elítélem a rasszizmust, elítélem a drogokat, és értek az itteniek nyelvén.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt