Megvadultak a magyar rapperek

Popkult
2014 augusztus 17., 06:11
comments 158
  • A magyar rapperek szórakoztató marakodásáról szóló sorozatunk óta is folyamatosan osztják egymást a zenészek.
  • Teljesen nem engedhetjük el a témát, gyorsan tájékoztatjuk önöket, hogy az elmúlt időszakban ki kire emelt kezet vagy mikrofont.
  • Mr Busta kihúzta a gyufát Young G-nél (VV Béci).
  • Hibrid elárulta Mr Bustát, és kilépett a Real Trill Music csapatból.
  • Carlo Escobar szintén elhagyta Bustát.
  • A wantedos Razo tovább hergeli Mr Bustát. Paja G viszont már nem látja értelmét az egész beefelésnek.
  • Majka még jobban utálja Dopemant, mint valaha.
  • Curtis nem bírta a feszültséget, és odacsapott. 

Young G lepofozta Mr Bustat

Mr Busta szemét már régóta szúrta a valóságshow-szereplőből rapperré avanzsált Young G (egykori VV Béci). Beszólt neki zenében és zenén kívül is, szekálta klipekben, interjúkban és Facebookon is. Young G megelégelte a dolgot, és májusban elment Busta gyömrői fellépésére, és a diszkó előtt lekevert párat Mr Bustának. Busta állítólag szerencsésen tompította a csapásokat, majd csapatával együtt gyorsan bevágták magukat egy hófehér GT-be, és a virágágyáson keresztül elhagyták a helyszínt. Senkinek nem lett nagyobb baja. Mármint fizikailag. Viszont a lelki sebek még mindig nem forrtak be. Vér nem folyt.

photo_camera Young G és egy szalonna.

Majka nekiment Dopemannek

A két rapper már ősidők óta gyűlölködik. Majka miután júniusban besöpörte a Bravo Ottó-díjat pont ott ünnepelt, ahol Dopeman is, és miután a szórakoztatóipari polihisztor túltolta a piát, sok éves felgyülemlett sérelmet próbált meg leverni az alternatív köztársasági elnökön. Mérsékelt sikerrel. A biztonságiak szétválasztották őket. Senkinek nem esett bántódása. Ittmegnézheti Dopeman verzióját az esetről.

Hibrid elhagyta a Real Trill csapatot

Ez egy igazi tragédia. Mr Bustát leghűségesebb társa hagyta el, akit annyira szeretett, akiben annyira bízott, hogy a nyakára tetoválta a nevét.

photo_camera A képen Mr Busta És Hibrid épp a Rapszakma IV. című számot kántálják, amiben kiosztanak mindenkit, akit magyar és rappel.

Hibrid megsértődött mert egy csapaton belüli konfliktusban Busta nem az ő pártjára állt. Az AK26 nevű szintén Busta csapatába tartozó formáció egyik tagja álnéven beefelgette Hibridet, mikor ezt Hibrid megtudta, szóhoz sem jutott. Busta hiába nyugtatta, hogy csak egy gyerekcsínyről van szó.

Hibrid lelépett, és azóta csak a büdös cigányozást kapja a fanoktól. Itt meghallgathatja Hibrid sérelmeit.

Így alakult át Mr Busta nyakán a tetoválás
photo_camera Így alakult át Mr Busta nyakán a tetoválás

De a legszörnyűbb, hogy Bustának le kellett fednie valamivel a nyakán lévő Hibrid-feliratot. Nehezen kivehető, de végül talán egy pisztoly lett belőle.

Carlo Biznisz Escobar, a testőr lelépett

Escobar volt a legsúlyosabb arc Busta közelében. A necces ügyeknél, ahol erőt kellett felmutatni, általában a látványos megjelenésű Carlo Biznisz Escobar nyugtatta le a kedélyeket. Így volt ez a híres westendes balhénál is, amikor a wantedos Paja G próbálta bunyóra bírni Mr Bustát.

Escobar legújabb klipjében, már egy Bustára emlékeztető srácot csap tarkón, és közben ritmusra üzeni:

"Az utcán nőttetek mind fel, de hamar ketté nyíltok, mint a Kinder."

link Forrás

A Wanted nem bocsát meg

A napokban jött ki Razo Papa és Lupo legújabb beefje, amit természetesen Mr Bustának címeztek. A Wanted másik oszlopos tagja, Paja G ebbe már nem ugrott be, nem látta értelmét, mivel Busta egy ideje már nem válaszol a beszólásokra.

Ami a végletekig borzolta a kedélyeket, hogy a zenét a fent említett, Bustától frissen lelépett Hibrid keverte.

Curtis ököllel csapott oda

A magyar rapszakma első és egyetlen komoly ütközete Curtis, volt újpesti focista és féltékenykedő menyasszonya között zajlott le a múlt héten egy koncert után.

"Attila ököllel ütötte a fejemet."

Nyilatkozta a megvert barátnő a Blikknek.

Curtis az Instagramon beismerte a verést:

„Ember vagyok, hibáztam! Vállalom és sajnálom! De azt is tudjuk, ok és okozat (...). Én is elítélem amit tettem! Sosem gondoltam, hogy valaha is ilyet teszek.”

Hogy fajulhattak idáig a dolgok?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.