Talán ne egy csirkés szendviccsel kérd meg a csajod kezét!

gasztronómia
2015 június 05., 10:35
comments 214

Joseph valamiért úgy gondolta, hogy az évezred legromantikusabb dobása lesz, ha egy 1 dolláros csirkés szendviccsel kéri meg a barátnője kezét a McDonald's parkolójában. Ezt annyira komolyan vette, hogy még egy kamerát is szerelt az autójába, hogy meglegyen a nagy pillanat.

A lány először jót röhögött a dolgon, de mikor rájött, hogy a srác tényleg egy szendvicsbe nyomott gyűrűvel akarja eljegyezni, akkor inkább elbőgte magát. Joseph nem aratott akkora sikert, mint amire számított, a lány nem volt hajlandó így igent mondani. Annyiban maradtak, hogy még várnak egy ideig ezzel eljegyzéses dologgal.

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.