Lewis Hamilton nyerte a Kanadai Nagydíjat

sport
2015 június 07., 19:41
comments 35

Az első rajthelyről induló világbajnok a rajt után maga mögött tartotta csapattársát, majd egy-kettőben elvonatoztak a végéig, Rosberg nem nagyon volt képes támadni. Hamilton 37 futamgyőzelemnél jár, a világbajnokságban 17 pontra nőtt az előnye.

A harmadik helyen sokáig Kimi Raikönnen haladt, de egy műszaki hiba miatt megforgott az autója, így a másik finn, Bottas elé került. Ötödik helyen a legvégéről rajtoló és nagyszerűt versenyző Sebastian Vettel végzett.

Mögöttük Massa, Maldonado, Hülkenberg, Kvjat és Grosjean.

Hamilton 17 ponttal vezet Rosberg előtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.