Fegyverekkel teli autóval ütközött lámpaoszlopnak a Király utcai lövöldözés szökésben levő gyanúsítottja

bűnügy
2015 június 08., 12:02
comments 156
photo_camera MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Király utcai lövöldözés eddig szökésben lévő gyanúsítottja menekült autójával a rendőrök elől hétfő hajnalban. A rendőrök a II. kerületi Árpád fejedelem útján vették üldözőbe a fekete Mercedest, miután annak sofőrje nem állt meg, amikor igazoltatni próbálták.

Az autós üldözés a Bem téren ért véget, a Mercedes itt csapódott lámpaoszlopnak. A kocsi két utasa a karambol után gyalog menekült el.

Az autóban három gáz-riasztó és egy gumilövedékes fegyvert, illetve lőszereket találtak.

A Mercedesben utazók közül a sofőrt még reggel, pár órával a karambol után elfogták:

mint kiderült, ő az egyik gyanúsítottja az április 15-i Király utcai lövöldözésnek, aminek négy gyanúsítottja közül immár három fogságban van, és már csak idősebb Száva János Róbertet keresik.

(Via Origo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.