Ha Magyarországra jössz, mindenképp nézd meg, hogy festik át a kormány bevándorló-ellenes plakátjait

politika
2015 június 08., 08:26
comments 492

Vannak ezek az idegengyűlölő plakátok, amikkel a magyar kormány a bevándorlóellenes nemzeti konzultációját igyekszik reklámozni, de valójában csak leégeti vele magát a saját választói előtt. Először nem hittük el, hogy valóban az lesz ezeken a plakátokon, ami végül lett. Aztán nem hittük el, hogy valóban kihelyezik őket az utcákra, de kihelyezték őket. Aztán nem hittük el, hogy a rendőrség ujjlenyomatvétellel keresi majd a plakátok rongálót, de ujjlenyomatvétellel keresi őket. Aztán nem hittük el, hogy minden plakát mellé tudnak rendőrautót állítani, de most majdnem itt tartunk.

Most már nem hisszük el ezt az egészet.

photo_camera Csajra megy a plakát (Forrás:Wirtha Tumblr)

A megrongált plakátokat, hála a magyarok jóistenének, vasárnap is helyreállítják.

photo_camera Forrás: Olvasónk

photo_camera MTI Fotó: Marjai János

A Tökéletes Plakátkihelyezésért Járó Rogán Antal Érdemérem nyertese a Burger King tetejére helyezett tábla. Magyarország az egyetlen ország, ahol a bevándorlók még a Burger Kingben sem vehetik el a magyarok munkáját.

 

photo_camera Olvasónk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.