Ha Magyarországra jössz, mindenképp nézd meg, hogy festik át a kormány bevándorló-ellenes plakátjait

politika
2015 június 08., 08:26
comments 492

Vannak ezek az idegengyűlölő plakátok, amikkel a magyar kormány a bevándorlóellenes nemzeti konzultációját igyekszik reklámozni, de valójában csak leégeti vele magát a saját választói előtt. Először nem hittük el, hogy valóban az lesz ezeken a plakátokon, ami végül lett. Aztán nem hittük el, hogy valóban kihelyezik őket az utcákra, de kihelyezték őket. Aztán nem hittük el, hogy a rendőrség ujjlenyomatvétellel keresi majd a plakátok rongálót, de ujjlenyomatvétellel keresi őket. Aztán nem hittük el, hogy minden plakát mellé tudnak rendőrautót állítani, de most majdnem itt tartunk.

Most már nem hisszük el ezt az egészet.

photo_camera Csajra megy a plakát (Forrás:Wirtha Tumblr)

A megrongált plakátokat, hála a magyarok jóistenének, vasárnap is helyreállítják.

photo_camera Forrás: Olvasónk

photo_camera MTI Fotó: Marjai János

A Tökéletes Plakátkihelyezésért Járó Rogán Antal Érdemérem nyertese a Burger King tetejére helyezett tábla. Magyarország az egyetlen ország, ahol a bevándorlók még a Burger Kingben sem vehetik el a magyarok munkáját.

 

photo_camera Olvasónk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt