Négy nyelven beszél már a Skype Translator

Tbg
TECH
2015 június 08., 21:24
comments 49

Már tavaly decemberben beszámoltunk arról, hogy angol és spanyol nyelven már működik a világ legismertebb videófonjának, a Skypnek a fordítószoftvere - ráadásul mint Douglas Adams bábelhala, valós időben fordít a szoftver.

A cucc hamarosan nem meghívós, mint az eddig tesztverzió, hanem letölthető lesz bárki számára.

A Verge azt is írja, még a nyáron - a Windows 10-zel együtt kb. - kijön az új Skype, amibe már belecsomagolják a fordító programot is, a Skype Translatort (desktopra és windowsos tabletra egyaránt), ami induláskor már négy nyelven fog beszélni: fordít majd spanyol, olasz (ez a spanyol után nyilván könnyű is), a kínai mandarin és angol nyelvek között. (Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.