link Forrás

Az LMP-s Ikotity István szerint az ötös lottó halmozódása nem erkölcsös

bulvár
2015 június 09., 21:14
comments 299

Kedd este napirend utáni felszólalásban ment az ötöslottó halmozódásnak az LMP-s Ikotity István. A politikus szerint nem erkölcsös, hogy halmozódik a nyeremény. Szerinte az lenne a jó, hogy ha nem találta el senki az ötöst, akkor a négyesek-hármasok-kettesek arányosan osztozkodjanak a pénzen. Ikoty szerint a halmozódás erkölcstelen, főleg mert a Szerencsejáték Zrt. állami a cég. Az LMP-s képviselő szerint sokan az utolsó forintjukat lottózzák el, csalfa reményt táplálva magukban.

Sőt, az ilyen nagy összegekkel a nyertesek nem is tudnak bánni, így nem jobbra, hanem rosszabbra fordul az életük.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.