„Gyuri volt a jobb” a nagykamarási kocsmai bunyóban

bűnügy
2015 június 09., 12:16
comments 14
  • Elsőrendű vádlott: K. László. A vád: életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság.
  • Másodrendű vádlott: K. György. A vád: garázdaság.
  • Így kezdődött a Gyulai Törvényszéken dr. Mázor Róbert bíró tanácsa előtt a per.

Mi történt?

A két férfi tavaly novemberben délután óta ivott egy italmérőben. A fogyasztás:

  1. K. László: legalább három sör és ugyanennyi rövid
  2. K. György: minimum három sör

De mi történt?

K. László bement a teraszról a pulthoz, hogy újabb italokat rendeljen, de a pultos nem szolgálta ki, mert az előzőeket sem fizette ki. K. László erre megfenyegette, hogy megöli.

Ennyi?

Nem. K. László a beszélgetés közben többször megütötte K. György vállát, a baseballsapkát is leverte a fejéről, amire K. György rászólt.

De még nincs vége.

Ugyanis K. László ekkor egy széket dobott K. Györgynek, aki emiatt felhúzta magát.

Ez miben kulminálódott?

Dulakodás kezdődött, ami csak akkor hagyott alább, amikor a pultos szólt a rendőrségnek.

És ez lett a vége, ugye?

Dehogy. K. László továbbra is a kocsmában maradt. Majd felbukkant S. G. (nem tudni, pontosan ki), aki kérdezte, hogy mi történt. Erre R. I. (akiről végképp nem derül ki, kicsoda) kimondta a végzetes mondatot:

„Gyuri volt a jobb.”

Na ebből mi lett?

Ezen K. László a beol.hu beszámolója szerint felpaprikázta magát, és szidalmazta R. I.-t, majd arcon vágta, és amikor R. I. a pulthoz ment, K. László követte, és úgy megütötte, hogy a földre esett, fejét nagy erővel a kövezethez ütötte, majd elájult.

Ennyi?

Gyakorlatilag igen. Végül a kocsma népe R. I. segítségére sietett, és még K. László is vitt neki vizet. A mentők ellátták a sértettet, aki súlyos, közvetlen életveszélyes sérüléseket szenvedett, és csak 10-12 hónap múlva állapítható meg, hogy maradandó fogyatékosságot okozott-e a sérülés.

Ítélet most nem született, az eljárás augusztusban folytatódik.

K. László a bíróság döntése értelmében hazamehetett a 2 éves kislányához, akinek műthetetlen agydaganata van, hogy minél többet lehessen vele. De a A Gyulai Törvényszék döntése szerint nem hagyhatja el a lakhelyét, hiszen korábban már végrehajtandó szabadságvesztést kapott, főleg erőszakos bűncselekmények miatt.

Nem ihat, mert bármikor megszondáztathatják, és nem mehet szórakozóhelyre, kivéve a kocsmát, ahol alkalmi munkát adnak neki.

Ez az a kocsma, ahol történt a bunyó. Amiben Gyuri volt a jobb.

(Beol.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.