Hát mi már szart érünk? Nincs magyar idén az Bilderberg-találkozón!!!

külföld
2015 június 10., 15:35
comments 164

Bajnai Gordon nagyon rosszul szőhette a cselt a tavalyi Bilderberg-találkozón,

idén ugyanis már egyetlen magyar sem lesz a világuralomra törő gyíkemberek tárgyalásán. A haza persze ettől még nincs biztonságban, az idei találkozó ugyanis nagyon közel, Tirolban lesz, így pedig a részvevők könnyen megérezhetik a bőven termű magyar anyaföld bódító illatát, vagy kiókumlálhatják, hogy a vízkincsünk a vízkincs-sommelier-k álma. Az is kérdéses, hogy az MTV kiküld-e idén valakit rettegtetni a helyszínre, tavaly Hevér Lóránt óriásit ment:

A Bilderberg-találkozóra egyébként tudósokat, cégvezetőket, üzletembereket, politikusokat és médiaszemélyiségeket szoktak megívni, a világ egy részét nem is ez zavarja, hanem az, hogy a tanácskozásokról nem igazán beszélnek a résztvevők, ez pedig remek táptalaj az összeesküvés-elméleteknek. Az idei részvevők listáját ide kattintva lehet megnézni, de nemhogy magyar állampolgárságú nincs a listán, még olyan sem, akinek a neve magyar hangzású.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.