Heten erőszakoltak meg egy brit nőt, beszállt egy 13 éves fiú is

külföld
2015 június 10., 20:46
comments 262

Az angliai Southampton bírósága tárgyalja egy 20 éves nő ügyét, akit hat férfi és egy 13 éves fiú erőszakolt meg januárban. A vád szerint egyikük még filmezte is a négy órán át tartó erőszakot a mobiljával.

A nő a barátaitól tartott hazafelé, mikor egy metróaluljáróban találkozott az egyik vádlottal, a 33 éves Mihaita Palie-vel. A vád szerint együtt elmentek a férfi lakhelyére, ahol az egyik szobában Palie mellett a 20 éves Nicut, a 37 éves Octavian Militaru, a 41 éves Ion Matei, a 21 éves Nicolae Ghinea, a 20 éves Radu-Florin Panciuc és egy 13 éves fiú négy órán keresztül erőszakolták. Mikor a nő kiszabadult a házból, egy nyilvános telefonról hívta a rendőröket január 16-án hajnalban.

A vádlottakat őrizetbe vette a rendőrség, és felvették a vallomásaikat, de minden vádpontot tagadnak. (Mirror)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.