Megjelenés előtt ellopták az új Szürke 50 árnyalata kötet egy példányát

vallás
2015 június 10., 16:02
comments 121

Egy héttel a megjelenés előtt ellopták A szürke ötven árnyalata-sorozat új kötetének egy példányát - közölte szerdán a Penguin Random House kiadó.

Az MTI értesülései szerint a kenti rendőrség indított nyomozást az eltűnt E.L. James-regény ügyében. A kiadó ennél többet nem kívánt elárulni, hogy ne akadályozza a hatóságok munkáját.

A szürke ötven árnyalata-trilógia több mint 125 millió példányban kelt el, és az erotikus regény nyomán készült első filmet is bemutatták már a mozikban. A filmre világszerte 500 millió dollárért váltottak jegyet a nézők, Magyarországon soha a büdös életben film nem vitt még annyi pénzt a mozikba, mint ez a fos.

A trilógia Christian Grey fiatal milliárdos és egy Anastasia Steele nevű egyetemi hallgató kapcsolatáról szólt, volt a csaj meg volt a srác, aztán összejöttek, és kiderült, hogy a srác a """""""""""""""""""""vad""""""""""""""""""" szexet szereti. Nagyjából ennyi. A Grey című negyedik kötet a férfi szempontjából meséli el ugyanezt.

A Penguin Randomnál június 18-án - a fiktív hős, Christian Grey születésnapjára időzítve - jelenik meg a regény.

A könyvkalózkodás komoly fejfájást okoz a bestsellerek kiadóinak. 2005-ben a Harry Potter és a félvér herceg néhány példányát lopták el megjelenés előtt egy London környéki raktárból, és a tolvajok bulvárlapoknak próbálták eladni a könyveket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.