Egy 19 éves indianai srác részegen betört egy házba, és alsónadrágban zabálta a chipset

bűnügy
2015 június 13., 16:40
comments 117

Nagyot ment Wozniak, de persze nem Steve Jobs legendás társáról, hanem a 19 éves Andrew Wozniakről van szó. A srác az indianai Greenwoodban még vasárnap tört be egy átbulizott estén egy család házába.

andrew wozniak

A házban lakó férfi, Mr. Banks (aki – egy újabb szép részet szerint – a kanapén aludt) arra ébredt, hogy egy srác boxeralsóban áll előtte, és eszi a chipsét, ezért hajnali 3:15-kor hívta a rendőröket, akik elvitték a betolakodót.

Hogy a chips kié volt, nem tudni: a rendőrség nem árulta el, és az se derült ki, milyen márka volt. De Banks meséje alapján valószínűleg a srác vitte magával a chipset, tehát nem üres kézzel érkezett a vendégségbe.

Ennek ellenére, minthogy az alkoholszonda elég nagy értéket mutatott, kórházba vitték, ahol aztán agresszív volt, és két rendőrnek azt mondta:

„I'm going to snap both of you at the same time.”

Innen vitték a cellába. (Fusion)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.