A világ császára ez a mosómedve

ÁLLAT
2015 június 15., 05:27
comments 43

Egy floridai erdőben lőtte ezt a képet egy férfi, miután a gyereke megrémített egy mosómedvét a parton, az állat pedig úgy gondolta, hogy még mindig jobb egy aligátor hátán utazni, mint izgága gyerek társaságában lenni - írja a wftv.

photo_camera Fotó: Richard Jones

A fotót készítő Richard Jones szerint a mosómedvének nem esett bántódása, a part közelében lepattant az aligátorról és elmenekült. A Gawker kommentelői pedig azonnal találtak még pár példát, amikor taxinak használtak állatok aligátort.

alligator2

alligator

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.