Madocsán akkora 8-7-es meccset játszottak, hogy az még Magyarországon is feltűnő

futball
2015 június 15., 16:15

A Tolna megye II. osztály keleti csoportja az a bajnokság, ahol bármi, de tényleg bármi megtörténhet.

Az az utolsó fordulóra már eldőlt, hogy a bajnokságot a Szekszárd nyerte. De a második helyért még ment a küzdelem. A Dunaszentgyörgyöt a Madocsa fogadta. A dunaszentgyörgyieknek kellett a győzelem a második helyhez, a Madocsának az eredmény már mindegy volt, mindenképpen negyedik helyen végeznek, de az egyik csatáruk, a Fradiban játszó Böde Dániel testvére, István még esélyes volt a gólkirályi címre. Szóval, az egyik csapatnak a győzelem kellett, a másiknál egy csatárnak meg sok gól.

Mielőtt elárulom a végeredményt, azt érdemes tudni, hogy a két csapat kapta a legkevesebb gólt az utolsó fordulóig.

Hát így tényleg egy kisebb csoda, hogy a végeredmény 8-7 lett, a Dunaszentgyörgy megszerezte a fontos győzelmet. Böde István pedig rúgott hat gólt. (A Dunaszentgyörgy addig 23 meccsen 25 gólt kapott összesen.) A Dunakömlőd így harmadik lett, de őket amúgy sem szeretik állítólag a madocsaiak.

Böde Istvánnak viszot végül mégsem jött össze a gólkirályi cím. Mert Babanics Gyula, a Bátaapáti játékosa másnap öt gólt rúgott a Tengelicinek, így 34 góllal ő lett a gólkirály.

A rangado.hu azt írja, hogy Madocsa–Dunaszentgyörgy mérkőzés mindkét résztvevőjét beidézte a Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség a jövő hét keddi ülésére.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.