A szerb miniszterelnök megkéri Orbán Viktort, hogy ne építse meg a falat

POLITIKA
2015 június 19., 12:13

Aleksandar Vucic szerb kormányfő hamarosan beszélni fog Orbán Viktor miniszterelnökkel arról, hogy Magyarország fizikailag lezárná a magyar-szerb határt, és arra fogja kérni, hogy ne építse fel azt a falat.

Pénteki belgrádi sajtótájékoztatóján a szerb kormányfő elmondta, hogy Belgrád az utóbbi időben mindent megtett azért, hogy jó kapcsolatot építsen ki Magyarországgal, és nemrég még azt mondta volna, hogy még soha nem volt ilyen jó a kapcsolat Budapesttel,

"most pedig bejelentették, hogy falat építenek".

Vucic megismételte korábbi kijelentését, miszerint Szerbia semmiképpen sem fog hasonló falakat emelni déli határán. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.