Tibor vascsővel rabolt használt sültkrumplit az érdi McDonald's-ban → 2022-ben szabadulhat

gasztronómia
2015 június 19., 04:48

A 27 éves F. Tibor március 9-én betoppant egy érdi McDonald's-ba, és leült valaki mellé, akinek a tálcáján kaját látott. Elkérte a sültkrumplit, de nem kapta meg, erre – a Blikk képben lévő forrása szerint – megmutatta a nála lévő vacsövet, mondván, levágja a vendég fejét, ha nem kapja meg a rejtélyes összetevőkből álló krumplit.

Ekkor megérkezett a vacsorázó barátja, aki mit sem sejtve leült, és azt hitte, Tibor egy ismerős. Hát nem volt az, hanem egy rabló: Tibor egyszer csak felkapta a sültkrumplit, és elhúzott a Mekiből.

És ezután olyat tett, amivel tele lenne az internet nyálasabbik fele, ha ez angol nyelvterületen történik:

visszament, és megkínálta a férfiakat a sültkrumpliból.

Nem kértek, és Tibor végleg elment.

Felfegyverkezve elkövetett rablásért 5-10 évet lehet kapni, Tibor 6,5 évet kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.