Neymart kidobták a Copa Americáról

futball
2015 június 20., 06:50
comments 43

A brazil a Kolumbia ellen elvesztett meccs legvégén nem bírt magával, izomból meglőtte az ellenfél játékosát, aztán kicsit odafejelt egy másiknak, majd az őt kiállító bíróval szólalkozott össze, még az öltözőfolyosón se állt le. Négy meccses eltiltást kapott mindezért. Ezzel vége a tornájának, Barcelonában örülhetnek, kipihentebb játékos tér majd vissza. A klub másik csatára, Suárez eleve el sem mehetett a tornára, Messi azért még tolja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.