Patkány fészkelte be magát az Emirates egyik járatának luxuskabinjába

ÁLLAT
2015 június 22., 15:08
comments 19

Június 14-én az Emirates légitársaság Birminghamből Dubaiba tartó járata nem tudott elindulni, mert az utasok találtak egy patkányt a fedélzeten. A rágcsálót az egyik luxuslakosztályban látták, és ezen a videón sikerült is megörökíteni, hogy a gépen volt:

A személyzet ezután megpróbálta elkapni a patkányt, de nem sikerült nekik, ezért a járatot a sokadik kudarcba fulladt kísérlet után törölték is. Az utasok szállodában töltöttek egy éjszakát, míg várták, hogy a légitársaság új utakat foglaljon nekik.

A repülőkön nemcsak az utason félelme miatt kényelmetlen a patkányok vagy az egerek jelenléte, hanem azért is, mert a rágcsálók kárt tehetnek a gép vezérlőberendezéseiben is. A gép személyzete is a vonatkozó biztonsági előírások miatt döntött úgy, hogy patkánnyal nem szállnak fel. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.