Hét országban már több mobilinternet-előfizetés van, mint ahányan élnek ott

tech
2015 június 23., 05:54
comments 68

Finnországban 132 mobil szélessávú internet előfizetés jut minden száz lakosra. Sorban utána Japán következik 116 előfizetéssel, majd Ausztrália 115, Svédország 113, Dánia 112, Dél-Korea 105 és az Egyesült Államok 101 előfizetéssel.

oecd

Magyarországon 33 mobil szélessávú internet előfizetés jut száz lakosra, kevesebb, mint Törökországban, Portugáliában és Görögországban, ahol egyaránt 38 az arány. Lengyelországban 58, Szlovákiában 61, a Cseh Köztársaságban 72 előfizetés jut száz lakosra, szemben a 78-as OECD-átlaggal. (WEF, MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.