Nem is létezik az összetört szívű német férfi

Média
2015 június 24., 12:18

Csak egy reklám volt a szakítás után minden közös vagyont elfelező férfi videója – de annak legalább jó. A videón egy állítólagos férfi egy állítólagos 12 éves kapcsolat után kettéflexeli minden közös vagyonukat.

De mit reklámoz ez, az Ebayt vagy a Flexet? Egyiket sem. Mint kiderült, egy német jogi cég reklámja, és arra akarta felhívni a figyelmet, hogy sok pár nem készül fel arra, hogy esetleg egyszer véget ér a szerelem, és ott állnak majd mérgesen egy rakás közös cuccal. A készítők azt akarták tudatosítani, hogy jobb minden eshetőségre felkészülni.

Az Ebay-en árult cuccok egyébként tényleg léteznek, és valóban eladók.

német férfi szakítás flex ebay

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.