Orbán Brüsszelben: Magyarországra nem hozni kellene bevándorlókat, hanem el kellene őket vinni

politika
2015 június 25., 11:56
comments 238
photo_camera Fotó: John Thys / AFP

A miniszterelnök az EU állam- és kormányfőinek csúcstalálkozójára érkezve mondta ezt, megerősítve, hogy a kormány ellenzi a menekültek szétosztására vonatkozó kötelező kvótákat. Orbán ilyesmit csak önkéntes alapon tart elképzelhetőnek. A menekülteket a keresztény irgalmasság jegyében segíteni kell, de akik a gazdasági megélhetés és a jobb élet reményében jönnek, azokkal szemben meg kell védeni Magyarországot és a magyar embereket – mondta. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.