Lezuhant egy sárkányrepülő Veszprém megyében

baleset
2015 június 26., 18:09

A Veszprém megyei Márkó közelében lezuhant egy sárkányrepülő péntek este. A pilótát súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A mentőszolgálat szerint a balesethez maga a pilóta hívta ki őket, aki azonban a zuhanás miatt nem tudott járni, de meg tudta adni a GPS koordinátáit, ami alapján aztán megtalálták a lezuhant gépet.

A keresésben részt vett a rendőrség és a balatonfüredi mentőhelikopter is, amelyről a levegőből vizsgálták át a környéket. A roncsokat végül a márkói völgyhídtól délre eső erdős hegyoldalnál találták meg. A súlyosan sérült pilótát a mentők a veszprémi kórházba vitték. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.