Mészáros Lőrinc ásványvíz-üzletbe kezdett, hogyhogy, hogyhogy nem, cége rögtön a MÁV beszállítója lett

POLITIKA
2015 július 01., 07:08
comments 168

Pár hónappal azután, hogy Orbán Viktor kedvenc polgármestere rátalált az ásványvízüzletbe, cége rögtön szerencsés helyzetbe került, a nemzeti vasúttársaságtól kaptak megrendelést. Mészáros februárban a felszámolás alatt lévő Vivien Zrt. eszközeit vásárolta fel, ebből hozta létre a Vivienvíz Kft. nevű végét.

A napi.hu cikke szerint a MÁV a várható hőségriadó miatt írt ki ásványvízbeszerzésre tendert, a mindössze kétmillió forintos tételt pedig a Vivienvíz Kft. vitte el. A lap információ szerint a MÁV-val 2016-ig szerződésben lévő beszállító cégtől, az Immofix Kft.-től pedig lehet, hogy idő meg fognak válni. A cég még 2014-ben nyert meg egy kiírást, 403 milliós keretösszegben egy plusz egy évre. Viszont az utóbbi időben akadtak gondok a beszállítással, a legutóbbi hőségriadó során is a beszállítónak utánpótlási nehézségei voltak, ezért is írtak ki most még egy plusz közbeszerzést.

"A szállítási probléma azóta rendeződni látszik, a szerződésszegéssel kapcsolatban azonban a szállítóval egyeztetések folynak, amelyek kihatással lehetnek a szerződés időtartamára is"

- írta minderről a napi.hu-nak a MÁV. (Címlapi kép: Koszticsák Szilárd/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.