Nincs július 4. július 2-án Havasi Balázs nélkül

Colleen Bell, az USA magyarországi nagykövete és férje, Bradley Bell csütörtökön üdvözölte Havasi Balázst, az MTI által hanyagult csak zongoraművészként titulált üzletzongoristát a függetlenség napja (nem a film, hanem az amerikai nemzeti ünnep) tiszteletére rendezett fogadáson a budapesti amerikai nagyköveti rezidencián.

Az Egyesült Államok nem először találkozott HAVASI Symphonic úrral: Bell áprilisban már járt a Fidesz egyik legkedvencebb bizniszművészénél, aki a jelek szerint szabadulni tudott a stigmától, hogy tavaly a kegyvesztett Simicska Lajossal mutatkozott.

Fotók: Szigetváry Zsolt / MTI

Az ünnepségen amúgy ott volt Szijjártó Péter, Andy Vajna, Pintér Sándor és Darák Péter is, de kit érdekel ez, ha egyszer maga Havasi Balázs, minden idők legakármilyebb zongorafenoménja is megtisztelte a csillagos-sávos lobogót. Fuck Yeah!

Aki az elmúlt egy évet kómában vagy egy kukában élte le, és nem tudja, kicsoda Havasi Balázs, az olvassa el a rekordjáról szóló decemberi cikkünket, ami óta a nagy fejlemény az, hogy a cégének a tavalyelőtti 400 millió után tavaly már 521 millió volt a netto árbevétele. Ez pedig itt a Széchenyi 2020-as júniusi kisfilmje a brandjéről, a sikermechanizmusáról: