https://img.444.hu/havasi-balázs-colleen-bell1.jpg

Nincs július 4. július 2-án Havasi Balázs nélkül

POLITIKA
2015 július 03., 06:50
comments 55

Colleen Bell, az USA magyarországi nagykövete és férje, Bradley Bell csütörtökön üdvözölte Havasi Balázst, az MTI által hanyagult csak zongoraművészként titulált üzletzongoristát a függetlenség napja (nem a film, hanem az amerikai nemzeti ünnep) tiszteletére rendezett fogadáson a budapesti amerikai nagyköveti rezidencián.

Az Egyesült Államok nem először találkozott HAVASI Symphonic úrral: Bell áprilisban már járt a Fidesz egyik legkedvencebb bizniszművészénél, aki a jelek szerint szabadulni tudott a stigmától, hogy tavaly a kegyvesztett Simicska Lajossal mutatkozott.

photo_camera Fotók: Szigetváry Zsolt / MTI

Az ünnepségen amúgy ott volt Szijjártó Péter, Andy Vajna, Pintér Sándor és Darák Péter is, de kit érdekel ez, ha egyszer maga Havasi Balázs, minden idők legakármilyebb zongorafenoménja is megtisztelte a csillagos-sávos lobogót. Fuck Yeah!

Aki az elmúlt egy évet kómában vagy egy kukában élte le, és nem tudja, kicsoda Havasi Balázs, az olvassa el a rekordjáról szóló decemberi cikkünket, ami óta a nagy fejlemény az, hogy a cégének a tavalyelőtti 400 millió után tavaly már 521 millió volt a netto árbevétele. Ez pedig itt a Széchenyi 2020-as júniusi kisfilmje a brandjéről, a sikermechanizmusáról:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt