Egy apa jégvarázsos tortát szeretett volna a lányának, de ehelyett hozzájárult egy földönkívüli szörnygólem életre keltéséhez

gasztronómia
2015 július 06., 14:33
comments 120

A Reddit egy felhasználója töltötte fel a képet arról, hogy mit kért és mit kapott csak azért, mert meg akarta lepni lányát születésnapján.

torta

A szupernépszerű dajzfilm-musical a Jégvarázs (Frozen) főszereplőjéről, Elsáról mintázott tortát szeretett volna lányának, ehelyett egy szörnyszülöttet kapott.

A tortát a McGreevy Cakes nevű New York-i kézműves tortagyártótól rendelte meg, miután honlapjukon hirdettek ilyesmi alkotást. Ezt ábrázolja a kép baloldala. A valóságot meg a jobb.

A kép komoly sikert ért el az interneten, azóta kiderült, hogy vélhetően nem a cég egy alkalmazottja, hanem egy külsős készítette el ezt a rendelést. Arról, hogy az ízével is baj lett volna, nem tudni semmit. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.