Ennél tökéletesebb interjút még soha senki nem készített senkivel

Média
2015 július 06., 09:53
comments 177

Novák Katalin családügyi államtitkár lett a "Hónap példaképe" tovabbtanulas.info-nál, úgyhogy leültek vele beszélgetni egy kicsit. Nézzék! (A teljes interjú errefelé.)

Milyen feladatokkal, élményekkel jár család-és ifjúságügyért felelős államtitkárnak lenni? Mennyire nehéz ez az életpálya?

Az államtitkári munka komoly kihívást jelentő feladat, nagy felelősség. Sok szépséget találok benne és naponta új kihívásokat is. (...)

Államtitkárként melyik sikerére a legbüszkébb?

A családom tölt el a legnagyobb büszkeséggel. (...)

Hogyan látja a mai fiatalokat?

Úgy gondolom, hogy a fiatalokon múlik a jövőnk, így ismernünk kell őket. (...)

Elmesélne egy emlékezetesebb vagy humorosabb történetet?

A gólyabálok emléke élénken él bennem. (...)

Mit üzenne a pályaválasztó fiatalok számára?

Talán nem lesz népszerű, de a 18 éves korosztálynak azt mondanám, hogy érdemes meghallgatni a szülők véleményét, aztán dönteni. (...)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.