Megvan a nyertes kommentelő: Kilgore kapja a csomag paracordot

2015 július 7., kedd 9:52
96

A szombati Mad Max-karkötős cikk nyomán küldött ajándékba a Dark Tactical Store (Sötét Taktikai Üzlet) egy csomag túlélő (survival), egyúttal taktikai (tactical) madzagot, amit azon nyomban fel is ajánlottunk annak a kommentelőnek, aki a legkreatívabb hasznosítást ígéri, és erről hajlandó képes-videós dokumentáció formájában beszámolni.

Egy csomó paracord

Sajnos a legkreatívabb ötletek megvalósíthatóságáról (feasibility) komoly kétségeim támadtak: imofrag például Harrach Péter és Semjén Zsolt kezét kötözné össze az ajándék paracorddal, ami jól hangzik, de gyaníthatóan kivitelezhetetlen, ahogy Trolltaxi ötlete, a déli határra felhúzandó paracord kerítés is. A többek által felvetett, szexuális célú felhasználást (bdsm és társai) pedig, úgy tudom, a paracordot megrendelő amerikai hadsereg belső szabályzata tiltja.

Horsedickwithrice Ka-bar típusú, félelmetes harci eszközére készítene a paracordból csuklószíjat, ami reálisnak reális ugyan, csak kreatívnak nem kreatív, Millenium Flakon pedig felajánlotta, hogy ha megkapja az ajándékot, visszajuttat belőle 20 százalékot, ami kreatívnak kreatív, viszont iszonyatosan tisztességtelen.

Úgyhogy győzött a józan ész és a segítő szándék: a csomag paracordot kilgore kapja, aki indoklásában ezt írta:

kilgore

Kedves kilgore, a csomagot előre egyeztetett időpontban átveheted a 444 szerkesztőségében, aztán várjuk a felhasználásról készült dokumentációt. Addig se feledd: Dark Solutions for Black Ops!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt