Punnany Wolfie: Antiszemita nézetet nem vallok

helyreigazítás
2015 július 07., 06:12
comments 165

Punnany Wolfie hétfőn a nagy hőségben megosztotta Szaniszló Ferenc egyik legutóbbi Echo-tévés világmagyarázatát, amelyben a világ legbetiltotabb háttérhatalom-leleplezője, akit háttérhatalmi nyomásra kormányzati kitüntetésétől is megfosztottak, újabb háttérhatalmi mesterkedéseket leplezett le. Az adás azt a húsbavágóan aktuális kérdést feszegeti:

Kinek az érdeke Európa veszte?

A választ még a legöregebb zsidók sem ismerik, de Wolfie szerint Szaniszló mester nagyon érdekes és elgondolkodtató kérdéseket tesz fel.  A zenész posztja nagyot futott az információs szupersztrádán, mi is leközöltük. A népszerű muzsikust ez sem tántorította el, és beleállt a beefbe.

Wolfie felvette a kesztyűt

Screen Shot 2015-07-07 at 9.29.26

Screen Shot 2015-07-07 at 9.29.18

Végül estére, ahogy hűlt a levegő, visszavonulót fújt

Roland_Wolfie_Farkas2

Na, önök szerint megint kik jártak jól?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.