A mai első kötelező görög hír

gazdaság
2015 július 08., 15:33

Az Európai Központi Bank kormányzótanácsa a görög bankoknak nyújtott vészhelyzeti likviditási támogatás folytatása mellett döntött változatlan keretösszeg mellett. Az EKB kormányzótanácsának döntése megfelel a várakozásoknak, kedden este megírtuk, hogy az EKB rajtahagyja a vastüdőn a görög bankrendszert, amíg az athéni kormány elő nem áll valamilyen megoldási javaslattal és azt vasárnap megtárgyalják az EU vezetői. Az EKB június 27. óta tartja 89 milliárd eurón a támogatási keretet, ezen a héten kedden azonban szigorította a hozzáférési feltételeket. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.