Valaki szarral kente be a Pride útvonala mellett lévő növények ágyását

2015 július 11., szombat 11:08
765

Többen írtak nekünk, hogy iszonyú szag van az Opera körül, a délután melegfelvonulás útvonalán. Horváth Bence kollégánk a helyszínről ezt megerősítette, azt mondja, masszív trágyaszag van.

targya

Két magyarázat lehetséges.

Vagy valami állami, fővárosi intézmény választotta pont ezt az időpontot a trágyázásra, hogy így jelezze, mit gondolnak a délutáni eseményről, vagy szélsőségesek akarják így megzavarni a délutáni felvonulást. Persze a két lehetőség simán át is fedheti egymást, bizonyos jobboldali fővárosi politikusok nyilatkozatait ismerve erre is van esély.

Keressük a fővárost és a közterület fenntartót, hogy ők dolgoztak-e a területen, de egyelőre nem válaszoltak a kérdéseinkre.

Volt, aki a helyszínen azt mondta, hogy ez "profi" trágyázásnak látszik, de közben én nem nagyon emlékszem olyanra, hogy a belvárosi növényeket valamilyen állat ürülékével trágyázták volna, szóval most inkább magánakcióra tippelnék.

Amint tudunk frissebbet, azt ide fogjuk rakni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt