Ha azt kéred az iPhone-odtól, hogy hangos fingot játsszon, Rihannát fog berakni

zene
2015 július 13., 17:10
comments 149

A Mashable újságírója kapta a tippet egy olvasótól, kipróbálták, és tényleg ez van: az iPhone-okba épített intelligens asszisztens, Siri arra a kérésünkre, hogy játsszon hangos fingot (play loud farts, ha kipróbálná valaki), Rihanna és Drake közös számát, a What's My Name-et teszi be.

If you ask, you shall recieve... something.

A video posted by Andrea Romano (@theandrearomano) on

Hogy miért, azt nem tudni. És vélhetően nem is lesz sokáig így. És az is lehet, hogy csak az Egyesült Államokban működik, Tbg az előbb próbálta ki otthon, és neki nem rakott be semmit. Igaz, saját elmondása szerint az ő Sirije amúgy is tök hülye, általában sem lehet vele beszélgetni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.