Merényletsorozat rázta meg Bagdadot

külföld
2015 július 13., 02:19
comments 4

Legalább 35 halálos áldozata volt vasárnap öngyilkos merényleteknek Bagdadban. A legsúlyosabb merénylet az északi Saab negyedben történt, ahol előbb autóba rejtett bomba, majd egy öngyilkos merénylő robbant 19 ember halálát okozva. Bunuk negyedben autóba rejtett pokolgép végzett kilenc emberrel.

A merényletekért egyelőre senki sem vállalta a felelősséget, de gyaníthatóan a közeli Anbar tartományt már ellenőrző ISIS szivárogtatott be merénylőket az iraki fővárosba. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.