https://img.444.hu/nyergesújfalu-zátony-hajó.jpg

Német tolóhajó futott zátonyra Nyergesújfalunál, úgy kell a vasércet kimenteni

baleset
2015 július 14., 13:22
comments 24

Az alacsony vízállás miatt fennakadt egy 6 bárkával közlekedő, német felségjelzésű motoros tolóhajó a nyergesújfalui gázlónál hétfőn, két bárka léket kapott. Senki sem sérült meg, a műszaki mentés folyamatban van, négyet már elvontattak. A fennakadt és a vízi útvonalat elzáró „tolt kötelék” miatt a Duna érintett szakaszán teljes hajózási zárlatot rendeltek el. A bárkák vasércet szállítottak, a megsérült uszályokból daruval rakodják át az ércet másik hajókba. A Melk nevű tolóhajó és szerelvény keresztben áll a Dunán. (Fotó: Marjai János / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt