Bordélyházként működő masszázsszalonra csaptak le a rendőrök a Váci utcában

bűnügy
2015 július 15., 07:25
comments 87

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított V. Attila 41 éves dunaújvárosi lakossal szemben prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt.

A gyanúsított a rendőrségi közlemény szerint 2015-ben egy Budapest belvárosi, Váci utcai masszázsszalonban rendszeres haszonszerzés céljából helyiséget biztosított az ott dolgozó prostituáltak számára.

A rendőrök 2015. július 10-én tetten érték a szalon alkalmazottait, hét nőt és két külföldi állampolgárt előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A rendőri akció során – a folyamatban lévő intézkedésről nem tudva – megérkezett a szalont üzemeltető V. Attila is, akit a rendőrök őrizetbe is vettek.

V. Attila előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.