Lassan Jézus Krisztusnál is népszerűbb a nő, aki Mars-, Twix- és Snickers-tortákat készít házilag, óriás méretben

gasztronómia
2015 július 16., 10:05
comments 111

Elise Strachan hét éve még légiutas-kísérőként dolgozott, amikor eszébe jutott az a nem túl eredeti ötlet, hogy tortákat fog készíteni - azzal az eredeti csavarral, hogy létező csokik - Mars, Snickers, Twix - óriás tortaváltozatait készíti el, házilagos körülmények között.

twix

A siker egészen 2011-ig váratott magára, Strachan akkor indította el Youtube-csatornáját és blogját MyCupkaeAddiction néven.

Most ott tart, hogy a Youtube-csatorna a feliratkozók számát tekintve lehagyta Jamie Olivert, a jelenlegi állás szerint Strachannek 1,8 millió, Jamie-nek 1,69 millió követője van. A MyCupkaceAddiction ezekben a pillanatokban a harmadik legnépszerűbb ételcsatorna a világon. Ami nem is annyira Elise Strachanről és Jamie Oliverről árul el sokat. Hanem a világról.

(Daily Mail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.