A török egyházi közbeszéd homlokterébe a magömlésig tartó szopás került

2015 július 17., péntek 10:33
369

Izgalmas közéleti vitáról számolt be a Hürriyet című török napilap. A kérdés lényege, hogy rendes muzulmán rendesen leszophat-e egy rendes muzulmánt?

A vita alapján az nem kérdés, hogy a hívek a hímtagot szájba vehetik és játszhatnak az ajkaikkal a hímvesszővel. A kérdés az, hogy a műveletet lehet-e élvezésig fokozni, egészen addig a pillanatig, amikor az ajkakkal ingerelt szerv spermát lövell.

Mehet végig?

Erről mondta azt az ismert hitszónok, Ali Rıza Demircan július 10-én a török állami televízióban, hogy élvezésig szopni "haram". Vagyis tilos. Nem kóser. Ahogy a szadizós szex és az análszex is haram, az ő álláspontja szerint. Vita azonban csak a szopásból lett.

Demircan szavaira ugyanis most reagált tévépásztor kollégája, a vallási kérdésekről népszerű műsort vezető  Ahmet Mahmut Ünlü (akit persze sokan inkább népszeű becenevén csak “Cübbeli Ahmet Hoca” néven ismernek).

Ünlü keményen nekiment Demircannak:

"Ne találj ki hazugságot Allah nevében!"

Majd részletes elemzésbe kezdett. Levezette, hogy a Korán semmilyen módon sem tereli korlátok közé a szopást. Magát a spermát egyes szunnita irányzatok ugyan tisztátalannak tartják, de más irányzatok eddig sem mennek el. Ám akik tisztátalannak tartják, azok sem tiltják az érintkezést vele, és még egy összespermázott ruha is könnyen megtisztítható a szigor hívei szerint is: elegendő kidörzsölni belőle az anyagot, ha az ivarsejtek és a körülöttük lévő váladék már megszáradt. És a ruha máris tisztának számít vallási értelemben is.

Ünlü vidám műsorai a szélsőségeseket rendre kiakasztja. Az Iszlám Állam például halálosan megfenyegette, és ezért állandó védelmet kap most a török államtól.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt