Rohadt nagy hal rohad az Aranyparton

balaton
2015 július 18., 15:21
comments 74

Olvasónktól, Renitől kaptuk a képet, aki Siófok, Aranypart szabadstrandján vette észre, hogy egy majdnem 90 centis döglött halat vetett partra a víz.

Aranypart

A közelben álló horgászok még reggel szóltak az illetékeseknek, hogy vigyék már el a dögöt, mert ha megbuggyan a forró napsütésben, akkor rohadt büdös lesz az egész Aranypart, de hiába.

Aranypart

Reni szerint halat még délutánra sem vitték el - és ezt még infografikán is ábrázolta -, úgyhogy mindent belengett a masszív hullaszag. A szagot az sem fogta fel, hogy valaki ráhúzott a halra egy hullazsákot.

Mi egyébként arra tippeltünk, hogy busa lehet, de ha van jobb ötletük, ne fogják vissza magukat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.