Fel akarta gyújtani volt élettársát és öt gyerekét, de kifogyott az öngyújtójából a gáz

2015 július 20., hétfő 6:01
67

Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki 2014. július 12-én éjjel betört Tiszaroffon egy házba, ahol volt felesége és öt kiskorú gyereke élt az aszzony új párjával, és rájuk akarta gyújtani a házat.

Benzint is vitt magával, azt szétlocsolta a házban, meg is akarta gyújtani, de az öngyújtójából kifogyott a gáz. A férfi azért többször próbálkozott, hátha a szikra begyújtja a szétlocsolt benzint. Közben előbb a volt élettársát bántalmazta, majd azt a fiát is, aki segítséget próbált hívni. A dulakodás közben az asszony új barátja egy vasrúddal eltörte a támadó lábszárcsontját, a ház lakói pedig kimenekültek és segítséget hívtak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel több emberen, részben 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat, és fegyházbüntetést kért a férfira.

 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt