Stadler József egy dolgot bán, nem kellett volna stadiont építenie

bűnügy
2015 július 20., 05:18
comments 106

A nagyfai börtönkórházban készített interjút Stadler József akasztói vállalkozóval a Bors. Azért itt, mert a juhászként indult, majd mindennel megpróbálkozó Stadler rossz egészségi állapotban van, Tavaly már meghalni küldték haza, jobban lett, visszavitték a börtönkórházba.

Stadlert többször ítélték el. Először három évet ült. Mint mondja, addig sok befolyásos barátja volt, de ők eltűntek, amikor elkezdődött a per ellene. Amikor három év után szabadult, Solton ruházati nagykereskedést nyitott. De 2011-ben csalás miatt újra elítélték négy év tíz hónapra, tavaly pedig megint kapott két év tíz hónapot. Februárban szabadul, vállalkozói már nem akar, csak enne egy jó birkapörköltet. Adócsalás miatt viszont újabb eljárás folyik ellene.

Kiderült, hogy egészségi állapota miatt kért kegyelmet a köztársasági elnöktől, de nyolc hónapot után elutasították a kérvényét.

Azt mondta, hogy egy dolgot bán:

"Nem kellett volna stadiont építenem, az hozta rám a bajt! Ha nem teszem, talán most is szabad és egészséges lehetnék..."

Az akasztói stadion szellemtanya lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.