A Bors mentette meg Rogán Antal feleségét a mindenre elszánt pedofiloktól

Itt a napi kötelező Rogán Cecília-hír, de úgy látszik, fogynak a sztorik, mert a Bors most már tényleg V. kerületi mélységekben jár.

Arról írtak egy cikket, hogy Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető felesége, Cecília megörökítette, ahogy a 3 ­éves fia, Áron egy úszógumival fürdőzik egy medencében, és a képet kitette az Instagramra.

Több sem kellett a mindenre elszánt, elmebeteg, vicsorgó, tébolyodott, fideszes gyerekvérre szomjazó pedofiloknak. Valaki odakommentelte, hogy:

„Micsoda popsi! Ennivaló”

A Bors természetesen azonnal üzent Rogán Antalné Cecíliának, hogy vigyázzon, az Isten szerelmére, amire Rogánné a sajtósán keresztül (??? [!!!]) válaszolt. Hogy miért van sajtósa, az nem derül ki, hiszen azt se tudjuk, hogy dolgozik-e egyáltalán.

A képet mindenesetre leszedték, mint azt Rogánné megüzente: „A pedofil tartalmakkal kereskedő oldalakat mélységesen elítélem. A kép egy kisfiú öröméről szól, aki életében először szülői segítség nélkül lebeg a vízben. Sosem gondoltam volna, hogy van, aki még ennek kapcsán is csak a rosszra gondol. De ezek szerint van.”

A cikkben korábbi, pucérgyerekes posztokról is nosztalgiáznak, illetve Gombos Zsolt „közösségimédia-szakértő” is megszólal.