A volt FIFA-alelnök luxusórákkal és drága autókkal fizette ki az amerikai bíróságnak a szabadulásához szükséges 10 millió dollárt

bűnügy
2015 július 21., 09:55
comments 45

Amikor a korrupciós botrányokban vastagon érintett egykori FIFA-alelnök Jeffrey Webb ellen vádat emelt az amerikai Igazságügyi Minisztérium, a férfi a szabadulásáért kénytelen volt a szövetségi bíróságnál 10 millió dollárt letétbe helyezni. Csakhogy ezt nem akárhogy, hanem a FIFA-hoz híven tette meg.

photo_camera Fotó: Jewel Samad / AFP

A kajmán-szigeteki Jeffrey Webb 11 luxusórát (többek közt Cartier Roadster, Hublot, Breitling, Panerai, Royal Oak Offshore és Luminor Marina órákat), 3 drága kocsit (egy Ferrarit, egy Range Rovert és egy Mercedest) és 10 ingatlant helyezett letétbe, de a felesége esküvői gyűrűjét és egy 401 ezer dolláros csekket is a nő nevében.

Az Hublot órát egyébként még nem adta át az FBI-nak, erre augusztus 2-ig van ideje. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.