Bűntársai lehettek Marcsikának, az M-1000-es Kunmediátornak

bűnügy
2015 július 21., 08:13

Folynak a kihallgatások a karcagi szélhámoscég, a Kun-Mediátor ügyében. Az eddigi vádak szerint az eredetileg utazási irodaként működő, de illegálisan megtakarításokat is gyűjtő cég vezetője, Dobrai Sándorné Nagy Marcsika volt a Kunmediátor, akit a jövőből küldött vissza a SkyNet nevű gigaszámítógép, hogy kunmediálja a karcagiak magtakarításait, hiszen a jövőben egy karcagi ezerforintos lesz majd a SkyNet ellen harcoló felkelők vezetője.

Az M-1000-es modell, azaz Marcsika pedig jött, és sikeresen kunmediálta a karcagi ezreseket.

A tanúvallomások során azonban kiderült, hogy az M-1000-esnek bűntársai is lehettek. A Blikk szerint többen is beszámoltak arról, hogy Marcsika munkatársai részt vettek az ügykezelésben: átvételi elismervényeket szignáltak és nagyobb összegeket vettek át.

Marcsikát jelenleg az Interpol is körözi, de egyelőre ő az egyetlen gyanúsított a csalásban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.