Nagybaracskánál épül a migránssátortábor

POLITIKA
2015 július 21., 06:33
comments 249

A Napi Gazdaság szerint az első ilyen sátortábor Nagybaracska és Nagyfa mellett épül meg hamarosan. Hozzá kiegészítő építményeket is telepítenek, „így a tisztálkodással sem lesz gond, komfortos körülményeket teremtenek a bevándorlóknak” – ígéri a lap. A kormány ma dönt arról, hogy a Mórahalomnál felépített próbakerítések közül melyiket választja. A fideszes Tessely Zoltán szerint 100 migránsból csak 8 igazi politikai menekült, a többiek becsapnak minket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.